Seksi
Nimimerkki: Sooloseksitön

Masturbointi ja yksityisyys

Saako hoitokotimaisessa asuinpaikassa masturboida omassa huoneessa? Mitä jos hoitaja tulisi juuri silloin kurkkaamaan onko kaikki ok? Mitä jos vibran ääni kuuluisi naapurihuoneeseen seinän läpi? Nolottaa ajatuskin.

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Jokaisella ihmisellä on oikeus oman seksuaalisuuden toteuttamiseen asuinpaikasta riippumatta. Hoitokotimaisessa asuinpaikassa on usein tarpeen sopia sääntöjä, jotka tukevat yksityisyyden kokemusta.

Olisi tärkeää, että voisit keskustella hoitokodissa siitä, kuinka saisit harrastaa sooloseksiä rauhassa. Olisiko työntekijöissä joku henkilö, jolle voisit uskoutua asian kanssa? Keskustelun kautta voi löytyä ratkaisuja siihen, kuinka työntekijät voisivat kunnioittaa sinun yksityisyyttäsi. Voisiko huoneen oveen laittaa esimerkiksi lapun ”ei saa häiritä” silloin kun haluat yksityisyyttä? Tai voisiko sopia niin, että hoitajat koputtaisivat oveen ja odottaisivat sinun lupaasi tulla huoneeseen? Tämä voi lisätä luottamusta siihen, että oma nautinnon hetki pysyisi yksityisenä.

Sooloseksi on täysin luonnollinen tapa tuottaa itselleen nautintoa. Jos vibraattorin tuottama ääni arveluttaa sinua, pystyisitkö peittämään äänen esimerkiksi musiikilla?

Ihanaa kesän alkua!

Oliko vastauksesta hyötyä?