Seksi
Nimimerkki: Hanna

Liian lyhyt yhdyntä

Meillä on poikaystävän kanssa ihana suhde ja nautimme toisistamme, mutta yhdyntä kestää liian lyhyen aikaa. Poikaystävä jaksaa toisenkin kerran ja joskus kolmannenkin kerran, mutta silloinkin yhdyntä jää todella lyhyeksi. Rakastamme toisiamme ja yhdyntä on tosi ihanaa, mutta se jää aina lyhyeksi. Mitä voimme tehdä? Meillä on tapana ajaa toistemme alapäät ja olen siinä huomannut, että poikaystävän pippeli on tummempi kuin muu keho, kuuluuko niin olla? Sheivaamisessa tuntuu hassulta, kun pippeli alkaa seisoa sheivaamisenkin aikana, onko hänellä liiankin herkkä pippeli? Molemmilla alkaa tuntua alapäissä, kun yhdyntää on useita kertoja. Itse en kostu kovin paljon, vaikka olisin superkiihottunut ja poikaystävällä terska ei kostu vaikka hyväilisi pidempäänkin. Miksihän emme kumpikaan kostu enemmän? Poikaystävällä on myös jonkun verran tiukka esinahka eli erektiossa paisunut terska ei näy kokonaan, mutta levossa hän saa esinahan vedettyä kokonaan terskan taakse.

Hei ja kiitos kysymyksestä!

Puhut yhdynnän jäämisestä lyhyeksi. Tarkoitat tällä ehkä sitä, että kumppanisi laukeaa herkästi. Nuorena laukeaminen voi olla herkempää kuin myöhemmällä iällä, kun on enemmän kokemusta. Laukeamisen säätelyä voi kuitenkin jonkin verran opetella. Voitte yrittää pitää taukoja silloin, kun kumppanisi tuntee laukeamisen olevan lähellä tai kokeilla puristaa peniksen päätä napakasti ennen laukeamisen tunnetta (puristustekniikka). Kehoon tutustumalla ja yhdessä harjoittelemalla voitte löytää lisää aikaa yhdyntään.

Sinua mietitytti myös poikaystäväsi peniksen väri, tiukka esinahka sekä erektio sheivaamisen aikana. Peniksen väritys vaihtelee ja muuta kehoa tummempi penis on täysin normaali. Erektio sheivaamisen aikana on hyvin luonnollista, sillä kosketus ja huomion kohdistuminen genitaalialueille koetaan usein kiihottavana. Jos kumppanisi tiukka esinahka aiheuttaa haasteita seksissä tai esimerkiksi epämukavuutta hänelle, kannattaa sitä käydä näyttämässä lääkärille.

Pohdit viestissäsi myös kostumista. Kostuminen on usein yhteydessä kiihottumiseen, mutta ihmiset kostuvat hyvin yksilöllisesti. Myös eri seksikerroilla voi olla vaihtelua kostumisen suhteen. Seksin aikana voi käyttää liukuvoidetta, joka helpottaa seksiä ja lisää nautinnon tunnetta. Liukasteita voi ostaa tavallisesta ruokakaupasta tai tilata vaikka netin kautta.

Ihanaa kesän jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?