Seksi
Nimimerkki: poju

Kuinka masturboida eli itsetyydyttää?

Miten masturboidaan nimitäin en osaa?

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Masturbointiin eli itsetyydytykseen ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa, ja jokainen löytääkin sen itselleen sopivan tavan vain kokeilemalla erilaisia juttuja.

Sukuelinten kosketteleminen ja hyväileminen käsin on ehkä tavallisin tapa, muttei kuitenkaan ainoa. Myös sukuelinten painaminen ja liikuttelu esim. tyynyä vastaan voi tuntua hyvältä. Poikatyypillisissä kehoissa terska ja tyttötyypillisissä kehoissa klitoris ovat erittäin herkkiä alueita, ja sen vuoksi esimerkiksi esinahan edestakainen liike terskan päällä tai tytöillä klitoriksen hierominen tuntuvat usein seksuaalisesti nautinnolliselta.

Kehossa on toki myös muita erogeenisiä alueita, eli alueita, joiden hyväily voi tuntua hyvältä ja kiihottavalta. Tällaisia kohtia voivat olla esim. rinnat, vatsan alue, reidet, peräaukon ja välilihan seutu, niska tai kivekset. Itselle nautinnollisimmat kehon kohdat ja tavat tuottaa nautintoa löytyvät vain kokeilemalla ja tutustumalla omaan kehoon.🙂 Myös seksuaaliset mielikuvat ja fantasiat voivat voimistaa kiihotusta ja nautinnon saamista.

Kokeilemalla oppii, ja itsetyydytys onkin erittäin hyvä tapa tutustua omaan kehoon ja tapoihin saada nautintoa ennen muita seksikokemuksia. Muistathan, että itsetyydytykselle kannattaa aina valita yksityinen tila ja aika, ettei tule häirityksi eikä häiritse myöskään muita. Lue lisää itsetyydytyksestä Fressiksen artikkelista ja Hyvä kysymys -sivustolta.

Kivaa alkuvuotta!

Oliko vastauksesta hyötyä?