Mieli
Nimimerkki: En tiedä

Kuinka kerron ihastukselleni että tykkään hänestä?

Moi, miten kertoa ihastukselle, että tykkään hänestä?

Moikka ja kiitos tärkeästä kysymyksestäsi, samaa pohtii lähes jokainen jossain vaiheessa elämäänsä.

Ihastuksesta kertominen voi olla usein jännittävää, eikä siihen ole olemassa yhtä oikeaa tapaa. Oletko miettinyt, haluaisitko kertoa mieluummin suoraan puhumalla vai kirjoittamalla? Jos haluat kertoa puhumalla, ei siihenkään ole mitään tiettyä parasta hetkeä, mutta kannattaa pyytää ihastus kuitenkin muista ihmisistä sivuummalle, että saat rauhassa kertoa asiasi. Jutellessa voit kutsua häntä ensin treffeille ja kertoa sitten siellä tai kertoa suoraan olevasi ihastunut ja kysyä, mitä ajatuksia se herättää ihastuksen kohteessa.

Lähestyminen voi kuitenkin olla usealle helpompaa viestillä. Hyvä puoli siinä on, että samalla antaa myös toiselle aikaa pohtia, mitä hän haluaa vastata. Jos puhuminen tai viestittely ei tunnu kumpikaan omalta voi aina turvautua vaikka kirjeen kirjoittamiseen. Jos päädytkin kirjeeseen, viethän kuitenkin kirjeen itse ihastuksen kohteelle, se osoittaa rohkeutta ja tiedät kirjeen varmasti menneen perille 😊 Jos et edelleenkään ole varma, mikä olisi sinusta mieluisin keino kertoa, voit myös pohtia, miten haluaisit, että sinua lähestyttäisiin, jos tilanne olisi toisinpäin.

Ihastuksesta kertominen on rohkeaa, koska etukäteen ei voi tietää, miten toinen siihen reagoi. Mikäli tunteesi eivät saisikaan vastakaikua, muistathan, että vika ei ole sinussa. Lähes jokainen tulee jossain elämänsä vaiheessa torjutuksi, koska aina tunteet ja toiveet eivät kohtaa. Torjutuksi tulemisen pelon vuoksi ei ihastustaan kannata kuitenkaan jättää kertomatta.

Parhaimmillaan ihastuksesi kohde tuntee samoin ja saat joka tapauksessa olla itsestäsi ylpeä, kun uskaltauduit kertomaan tunteistasi avoimesti.

Rohkeutta ja tsemppiä tilanteeseesi! <3

Oliko vastauksesta hyötyä?