Seksi
Nimimerkki: tyttöööö

Kondomin jättäminen pois ilman toisen lupaa

Oon 13 ja poikaystävä 15. Hyväiltiin toisiamme ilman vaatteita mutta sitte se kysy että haluunko yhdyntään. Mä suostuin ja laitettiin kondomi. Poika ei kuitenkaan lauennut ja se otti sen pois ku halus uudelleen seksiä. Sitten se kuitenkin laukes mun sisään ku kondomia ei enää ollut!!! Se oli muka pahoillaan mutta musta tuntuu että se teki tarkotuksella!

Hei ja kiitos viestistäsi!

Mikäli poikakaverisi jätti kondomin pois tahallaan ilman sinun lupaasi, on se ehdottomasti väärin. Poikaystäväsi on asettanut sinut alttiiksi seksitaudeille sekä raskaudelle. Kondomin pois jättäminen tahallaan ilman toisen lupaa on seksuaalisen väkivallan muoto, joka loukkaa sinun itsemääräämisoikeuttasi. Kyseessä on silloin seksuaalisen väkivallan teko, joka on Suomen lain mukaan rikos. Mikäli teko on ollut tahallinen, sinun kannattaisikin tehdä tästä tilanteesta rikosilmoitus.

Voisit jutella asiasta luotettavan aikuisen kanssa, joka osaa neuvoa, miten sinun kannattaisi nyt toimia. Voit jutella luottamuksella ja nimettömästi esimerkiksi Väestöliiton nuorten seksuaalineuvonta-chatissa ja kertoa tästä tilanteesta omin sanoin, ihan kuten laitoit viestissäsi tänne palstallekin.

Lisäksi sinun kannattaa mennä seksitautitesteihin sekä tehdä raskaustesti. Nämä voit hoitaa esimerkiksi omalla terveysasemalla. Myös näihin saat tarkempaa ohjausta Väestöliiton chatista.

Kaikkea hyvää sinulle jatkoon!

Oliko vastauksesta hyötyä?