Seksi
Nimimerkki: Poika 17v

Keskeytetty yhdyntä ja raskauden mahdollisuus

Harrastimme tyttöystävän kanssa seksiä, pois vetämistä. Harrastimme ilman kumia ja juuri ennen kuin olin tulossa otin penikseni pois 3sekunniksi. Sen jälkeen jatkoin ja peniksen varressa tuntui että jotain nestettä joka olisi tullut ulos. Voiko tämä neste olla touhutippoja? Tulin hetken jälkeen ihan normaalisti. Tyttöystävälläni oli ovulaatio juuri ja luimme että ehkäisypilleri ei auttaisi. Kävimme kumminkin sen ostamassa ja tyttöystäväni söi sen siinä kohtaa yhdynnästä oli 11h.

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Muistattehan, että pois vetäminen ei ole ehkäisykeino. Jo ennen siemensyöksyä miehen peniksestä voi erittyä liukastetta, ”touhutippoja”. Tämä kehon oma liukuvoide voi sisältää siittiöitä eli vaikka yhdynnässä ei siemensyöksyn antaisi tulla emättimeen, on raskauden alkaminen mahdollista.

On totta, että jos ovulaatio on juuri ehtinyt tapahtua, jälkiehkäisy ei poista raskaaksi tulemisen mahdollisuutta. Jos siis tyttöystäväsi seuraavat kuukautiset ovat myöhässä, kannattaa tehdä raskaustesti. Jos kuukautiset ovat epäsäännölliset, tai jos niiden edellisestä ajankohdasta ei ole tietoa, raskaustesti tulee tehdä kolme viikkoa suojaamattoman seksin jälkeen.

Kun ehkäisy on kunnossa, voi seksistäkin nauttia huoletta. Käyttäkää siis jatkossa ehdottomasti kondomia 😉

Hyvää loppusyksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?