Seksi
Nimimerkki: Matilda

Itsetyydyttämisen aloittaminen

Moi! Haluaisin alkaa itsetyydyttämään koska se kiinnostaa mua tosi paljon. Yleensä kuivarunkkaan tai nylkytän tyynyä tai vastaavaa mutta haluaisin sormittaa tai kokeilla jotain dildon tapaista mutta tuntuu etten vaan löydä omaa reikääni. Vaikka kuinka olen peilinkin edessä yrittänyt etsiä, tuntuu ettei sitä vaan yksinkertaisesti ole. Onko normaalia tai ylipäänsä mahdollista ettei ole emätintä?

Moi ja kiitos mielenkiintoisesta kysymyksestäsi!

Mukava kuulla, että olet tutustunut kehosi nautintoihin ja olet kiinnostunut löytämään erilaisia tapoja saada nautintoa. Itsetyydytystähän voi harrastaa monella tavalla, ja myös pimpin ulkoisten osien hyväily on itsetyydytystä.

Pohdit sitä, onko mahdollista, ettei ole emätintä. Kerroit etsineesi peilin kautta emättimesi aukkoa, mutta et ole sitä nähnyt ja löytänyt. Emättimen aukko sijaitsee sisempien häpyhuulten välissä hieman klitoriksen ja virtsaputken suun alapuolella. Täältä voit katsoa piiroskuvan vulvan anatomiasta. Voi olla, ettei emätinaukkoa erota niin selvästi etenkään silloin, jos ei ole levittänyt sisempiä häpyhuulia auki. Oletko kokeillut etsiä ja tunnustella emätinaukkoasi sormin, jolloin se voisi olla helpompi paikantaa?  Mikäli etsinnät eivät tuota tuloksia, voit varata ajan gynekologin vastaanotolle, joka voi tutkia asiaa.

On toki myös mahdollista, että ei ole emätintä, vaikka sinulla olisi vulvalle tyypilliset ulkoiset sukuelimet. Tätä kutsutaan intersukupuolisuudeksi, joka voi ilmetä esimerkiksi siten, että sukuelimet tai muut sukupuolitetut kehonpiirteet eivät ole yksiselitteisesti mies- tai naistyypilliset. Tämä on luontaista ihmisten ja kehojen monimuotoisuutta eli täysin normaalia. Intersukupuolisuudesta voi lukea lisää esimerkiksi SETA:n sivuilta ja Hyvä kysymys -sivustolta.

Toivottavasti vastauksesta on sinulle apua. Iloa syksyysi!

Oliko vastauksesta hyötyä?