Mieli
Nimimerkki: A

Ihastuksen kanssa kommunikointi

mitä teen oon ihastunu poikaan ja se on vesimies jaa mä leijon me ei vielä seurustella koska se on 12 ja ite oon 11 me ollaan samassa koulussa ja mä tykkään siitä mut välillä meille tulee ongelmii esim kun oon sen mielestä välillä ärsyttävä viesteissä ja yms ni mitä teen ku mä kysyin siltä et meneekö meillä susta hyvin ni se sano kai mitä teeen?

Moikka!

Hienoa kuulla, että olet uskaltanut kysyä ihastukseltasi suoraan, kuinka teillä hänen mielestään menee. Kertomasi mukaan hänen vastauksensa on kuitenkin saanut sinut epävarmaksi ja jättänyt paljon tilaa omille tulkinnoillesi. Voisitko ajatella, että rohkenisit vielä tarkentamaan kysymystäsi? Voisit kertoa, että jäit pohtimaan, mitä hän tarkoitti. Asia voi myös olla niin, että kysymyksesi on hämmentänyt häntä yhtä lailla, kuin hänen vastauksensa sinua. Voi siis olla, että hän ei tiedä, miksi kysyt asiaa ja luulee, että sinun mielestäsi kaikki ei ole ok.

Voi hyvin myös olla, ettei ihastuksesi koe tarvetta keskustella tilanteesta juuri nyt sen enempää, vaan haluaa vain nauttia ajastaan ilman suurempia pohdiskeluja. Olette vielä sen verran nuoria, että kannustaisin myös sinua nauttimaan ihastumisen tunteista ilman sen suurempia tilanteen analysointeja 😊

Ihanaa kevättä! 😊

Oliko vastauksesta hyötyä?