NikotiinituotteetTupakka
Nimimerkki: Emt
Ikä: 9-12v

Haittaako, jos on polttanut paperitupakkaa neljä kertaa?

Haittaako jos on vetäny 4ketaa paperi tupakkaa siis hengittänyt

Hei Emt, kiitos viestistäsi. On hienoa, että kysyt sinua huolestuttavasta asiasta meiltä. Paperitupakan kokeilut mietityttävät monia muitakin. Voit lukea, mitä esimerkiksi nimimerkille 11v on vastattu samasta aiheesta.

Kerrot, että olet hengittänyt paperitupakkaa neljä kertaa ja nyt olet huolissasi, että onko siitä sinulle jotain haittaa. On vaikea sanoa tarkkaan, millaisia haittoja paperitupakan polttamisesta syntyy. Paperitupakan polttamisesta syntyvän savun hengittäminen ei kuitenkaan tee sinulle hyvää ja siitä voi olla haittaa erityisesti keuhkojesi terveydelle. Kaikessa palamisessa syntyvässä savussa on paljon vaarallisia aineita, kuten häkää, joka haittaa elimistösi normaalia toimintaa. Savu voi ärsyttää hengityselimiä, aiheuttaa päänsärkyä sekä tehdä olostasi huonovointisen. Olet saattanutkin huomata, miten sinua on alkanut yskittämään tai sinulle on tullut huono olo paperitupakan hengittämisen jälkeen.

Mitään pysyvää haittaa kokeilustasi ei varmastikaan ole sinulle vielä syntynyt. Jatkossa suosittelemme, että jätät paperitupakan polttamisen kokonaan välistä. Näin varmistat sen, että elimistösi pystyy toimimaan normaalisti eikä sinulle synny haittoja jatkossakaan.

Jos sinua vielä mietityttää paperitupakan poltto, niin suosittelemme keskustelemaan asiasta lisää esimerkiksi koulusi terveydenhoitajan kanssa.

Oikein mukavaa kesänodotusta sinulle!

Oliko vastauksesta hyötyä?