Seksi
Nimimerkki: makkara

Esinahkan turpoaminen itsetyydytyksessä

moi tänään kun itse tyydytin nii turpos /pullistu esinahka sillee vähän oudosti ja en tiiä onko normaalia. joten saanko apua

Moi! Kun saat tämän vastauksen, tilanne on luultavasti ohi tai olet saanut muuta kautta tietoa.

Kysymyksesi on lyhyt ja ytimekäs. En kuitenkaan ihan ymmärrä, millä tavalla esinahka turposi tai pullistui. Mahdatko kuitenkin tarkoittaa, että terska, eli peniksen pää, pullistui ja esinahka oli vaikeaa saada vedettyä takaisin eteen?

Olet luultavasti vielä iässä, jossa penis kasvaa ja esinahka alkaa liikkua vähitellen paremmin. Jos esinahka on tiukka, voi itsetyydytyksessä terska turvota. Esinahka venyy ajan ja iän myötä, mutta sitä voi myös hellävaraisesti venytellä esimerkiksi käsiseksissä liukasteen kanssa. Jos esinahka on tiukka ja siitä koituu kipua ja muuta ongelmaa, kannattaa siitä kertoa lääkärille. Tästä linkistä löydät lisätietoa ja ohjeita ahtaasta esinahasta.

Jos itsetyydytät usein, esimerkiksi monta kertaa päivässä, voi sekin aiheuttaa turvotusta. Pieni parin päivän tauko saattaa tällöin olla tarpeen.

Jos ongelmasi vaivaa yhä, kannattaa olla heti huomenna yhteydessä kouluterveydenhoitajaan ja lähteä selvittämään tilannetta.

Oliko vastauksesta hyötyä?