Enchiladat
Enchilada-tortillakääröt valmistat helposti vaikka viikonlopun herkuttelua varten.


Raaka-aineet
Pinnalle
100 g juustoa
Valmistusohje
1. Suikaloi liha ja kesäkurpitsa. Hienonna sipulit ja chili sekä kuutioi paprika.
2. Ruskista lihat kevyesti paistinpannussa öljyssä. Lisää sipulit ja chili sekä kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota muutama minuutti. Lisää maissinjyvät ja tomaattimurska ja anna hautua 5-10 minuuttia eli kunnes osa nesteestä on haihtunut. Mausta.
3. Jaa täyte tortillaletuille ja kääri ne rullalle. Asettele kääröt uunivuokaan leivinpaperin päälle saumapuoli alaspäin. Raasta juusto ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
4. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia eli kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.
Vinkki
Possunlihan tilalle sopii myös broileri tai jauheliha. Kasvisversion valmistat nopeasti vaikkapa soijasuikaleista tai quorn-kuutioista.
Valitsemalla kaupassa Sydänmerkki-tuotteen voi helposti parantaa omaa ruokavaliotaan terveellisempään suuntaan. Katso kaikki Sydänmerkki-reseptit täältä.