NikotiinituotteetSähkösavuke
Nimimerkki: Joku

Aiheuttaako sähkötupakan polttaminen flunssaoireita?

Olen poltellut sähkötupakkaa noin 3kk, en nyt kovin useasti mutta kuitenkin päivittäin. Nyt olen kipeä ja oireisiin kuuluu kuume ja muut flunssan oireet. Tämä voi olla tietysti normaalia flunssaa tai sitten jotain muuta. Lopetin sähkötupakan käytön 2pv ennen oireiden alkamista.

Hei,

Kiitos viestistäsi. Siinä ei ole varsinaista kysymystä, johon voisimme vastata, mutta mahdollisesti mietit sähkötupakan polton yhteyttä oireisiisi taikka sähkötupakan käytön lopettamisen vaikutusta niihin. Sähkötupakan polttaminen voi tosiaankin aiheuttaa keuhko-oireita, kuten yskää, mutta kuumetta sen ei pitäisi aiheuttaa. Pidempiaikainen polttaminen voi toki altistaa erilaisille virus- ja bakteeritulehduksille, eikä polttaminen myöskään helpota kuvailemiasi oireita. Todennäköisesti oletkin jo vastausta odottaessasi sairastanut flunssan, johon nuo oireesi viittaavat. Jos oireesi jatkuvat edelleen, kannattaa sinun selvittää muun muassa koronan mahdollisuus ja hakeutua lääkäriin.

Hienoa, että olet päättänyt lopettaa sähkötupakan käytön! Me täällä Fressiksessä haluamme kannustaa sinua olemaan jatkossa ilman sähkötupakkaa ja muitakin tupakkatuotteita, jotta säästyt monilta niiden käytön aiheuttamilta haitoilta ja seurauksilta. Lue lisää sähkötupakasta ja sen haitoista täältä. Tukea lopettamiseen saat myös Fressiksestä.

Aurinkoista kevättalvea!

Oliko vastauksesta hyötyä?