Seksi
Nimimerkki: Sapri

Ahdas esinahka ja yhdyntä

Moi, oon 15v poika. Ongelmana on että minulla on kireä esinahka, ja erittäin herkkä terska, niin herkkä että tuntuu ihan kamalalta kun vähänkin sormella koskettaa, ja se on herkkä varsinkin terskan alapuolilta. Ja on kireä esinahka, mutta en koe kipua kun vedän sen taakse lepotilassa, mutta erektiossa en saa sitä taakse, vaan puoleen väliin, kipua ei kyllä siltikään tunnu (runkatessa). Hoidan kyllä tuon esinahka jutun itse lääkärin kanssa, mutta ajattelin vain kysäistä että onko yhdyntä mahdollista tuollaisen esinahan kanssa?, en kyllä kipua tunne mutta en oo kovin pakollakaan sitä alaspäin yrittänyt saada, tai en ainakaan että kipua tuntuisi. Ongelma vain kun tyttöystävä ois kiinnostunut harrastamaan seksiä, mutta mietin vain sitä että jos se sattuu? Sit onkin nolot paikat selitellä että on kireät esinahat sun muut. Olis vaan kiva tietää siis onko yhdyntä näin mahdollista, ja saisiko terskan herkkyyttä mitenkään vähennettyä?

Moikka!

Hyvä suunnitelma, että olet menossa lääkärin juttusille kireän esinahan vuoksi. Kireästä esinahasta huolimatta yhdyntää voi yrittää itseään kuunnellen. Jos yhdyntä tuntuu kireän esinahan tai herkän terskan vuoksi liian kivuliaalta, se kannattaa keskeyttää. Lääkärille kannattaa myös kertoa herkästä terskasta, jos se toistuvasti estää yhdynnän.

Kumppanin kanssa olisi myös hyvä jutella kireään esinahkaan ja herkkään terskaan liittyvistä huolista etukäteen. Näiden esille ottaminen voi tuntua nololta, vaikka oikeastihan siinä ei ole mitään noloa. Seksin kuuluu tuntua molemmista hyvältä ja seksiin liittyvistä toiveista ja peloistakin olisi tärkeää jutella. Voi olla, että kumppanillasikin on jotain mielen päällä ja hän saattaa yhtä lailla miettiä, uskaltaako kertoa näistä asioista sinulle.

Jos yhdyntä ei juuri nyt onnistu, on myös vaihtoehtoisia tapoja harrastaa seksiä, esimerkiksi ihan käsillä hyväileminen tai suuseksi. Seksiä harrastaessa kannattaa muistaa huolehtia myös asianmukaisesta ehkäisystä!

Oliko vastauksesta hyötyä?