Seksi
Nimimerkki: Hawk

Aamuinen erektio, touhutipat ja haju peniksessä

Hei Fressiksen väki! Minulla on aina herätessäni kova erektio. Menen aina aamulla suihkuun, ja viivyn siellä kymmenisen minuuttia. Koko sen ajan minulla seisoo. Olen ihmetellyt vähän onko se nyt ihan normaalia. Eikö erektion kuuluisi kadota siinä ajassa? Monta kertaa pippeli on kovana vielä housuja jalkaan laittaessa. Sitten kun se pehmenee, minulla tulee aina touhutippoja housuun. Pippelin pää on sen jälkeen ihan tahmea. Iltapäivällä siitä tuntuu jo hajuakin pissalla käydessä. Haluaisin tietää onko tämä kaikki normaaliin kehitykseen kuuluvaa. Täytin juuri 16 vuotta

Moikka!

Aamuinen erektio on ihan normaali ilmiö. Erektioiden kesto vaihtelee ja on ihan tavallista, että erektio voi kestää välillä vähän pidempäänkin. Mikäli erektio olisi kivulias tai kestäisi erittäin pitkään, eli jopa tuntikausia, olisi syytä hakeutua lääkäriin. Tilanteesi kuulostaa kuitenkin ihan normaalilta.

Kun penis on erektiossa, voi peniksen päästä tulla nopeastikin nestemäistä ainetta eli ns. touhutippoja. Touhutippojen eli esiliukasteen tarkoituksena on liukastaa peniksen päätä ja suojata näin mm. herkkiä limakalvoja. Tämäkin on siis aivan normaalia. Lisää touhutipoista voit lukea täältä.

Kerroit myös, että pippelissä tuntuu hajua iltapäivisin. Esinahkan alle kertyy tavallisestikin vaaleaa eritettä, joka on kehon itsensä tuottamaa ja muodostuu mm. kuolleesta solukosta. Tämä ns. esinahkatali voi myös alkaa herkästi haista. Tämän vuoksi on hyvä tehdä päivittäin alapesu lämpimällä vedellä ja suihkutella myös esinahan alta. Lisäksi on hyvä huolehtia siitä, että vaihtaa puhtaat alushousut päivittäin. Joskus esinahan alle ja terskan alueelle voi myös tulla tulehdus. Tällöin alue punoittaa, voi olla kivulias koskettaa ja erite voi haista pahalle. Joskus tulehdus voi rauhoittua päivittäisillä suihkutteluilla, mutta joskus saatetaan tarvita lääkärin arviota.

Kuulostaa siltä, että kohdallasi kaikki on kuitenkin ihan kunnossa 😊

Oliko vastauksesta hyötyä?