Säännöt

Fressis.fi / nuuskaspottikisan säännöt

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua Fressiksen nuuskaspottikisa-kampanjasivulla, joka sijaitsee osoitteessa http://www.fressis.fi/nuuskaspottikisa. Kilpailuun osallistuu katsomalla nuuskaspotit, äänestämällä mielestään parasta ja täyttämällä kilpailun osallistumislomakkeen.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on yli 15-vuotialle. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun vain kerran. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset kilpailijat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden ne työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa, eivät voi osallistua arvontaan.Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 17.3.−21.4.2014 välisenä aikana. Voittajat arvotaan kilpailun päättymisen jälkeen tulevana viikkona. Mikäli pääpalkinnon (mini iPad) voittajaa ei tavoiteta 3 viikon kuluttua palkintojen arpomisesta, päävoitto arvotaan uudelleen osallistujien kesken. Muut voitot toimitetaan suoraan voittajille.

Palkinnot


Kilpailussa on palkintona 1 kappale Apple iPad mini Retina 16 Gt Wi-Fi tuote (arvo 399 €) ja 50 kappaletta kahden henkilön pääsylippupaketteja 1.5. pelattavaan jääkiekon Suomi-Venäjä A-maaotteluun Hartwall Arenalle Helsinkiin (arvo 50 €). Palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Kaikki palkintojen vastaanottajat sekä kilpailuun osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Voittajille ilmoitetaan tarkemmat tiedot palkinnon lunastamisesta henkilökohtaisesti.Tekniset häiriöt


Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.Säännöistä


Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Rekisteröitymällä kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä markkinointirekistereihin liittymistä.

Kilpailun järjestää

Suomen Syöpäyhdistys ry
Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki


REKISTERISELOSTE

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Suomen Syöpäyhdistys ry, Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki

Rekisterin nimi

Fressiksen kuluttaja-asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa kilpailun palkintojen arvontaan ja mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen.

Rekisterin sisältämät tiedot

Palvelussa voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja: asiakkaan nimi, osoite, matkapuhelinliittymän numero, päätelaitteen tiedot, sähköpostiosoite, lupatiedot ja kiellot, tunnistamis- ja käyttötiedot, tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot, palvelutiedot ja muut rekisteröidyn itse antamat tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Henkilötietoja voidaan täydentää ja päivittää myös väestörekisteristä, kaupparekisteristä, Tilastokeskuksen ja TNS Gallupin rekistereistä, luottotietorekisteristä ja suoramarkkinointiliiton ylläpitämistä kieltorekistereistä sekä muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä.

Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä ei luovuta kilpailijoiden tietoja toiselle yritykselle tai muulle kolmannelle taholla suoramarkkinointia tai muuta käyttötarkoitusta varten.Rekisterin suojaus


Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukainen oikeus tietojensa tarkistamiseen sekä oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Suomen Syöpäyhdistys ry, Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki
Voitoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tekniset häiriöt


Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

Katso videot
Katso video

Video 1

9%

Katso video

Video 2

30%

Katso video

Video 3

49%

Katso video!

Video 4

12%

Katso videot, äänestä suosikkiasi ja osallistu kilpailuun. Kaikkien osallistujien kesken arvomme:
  • Apple iPad mini (arvo 399 €)
  • 50 kpl kahden henkilön pääsylippupakettia (arvo 50 €) 1.5. pelattavaan jääkiekon Suomi-Venäjä A-maaotteluun Helsinkiin.
Kilpailu on yli 15-vuotiaille.

Kilpailu on päättynyt

Kiitos kaikille osallistuneille. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kiitos osallistumisesta!

Sinut ohjataan nyt Fressis-sivustolle...

  • Nuuska sisältää 2500 kemiallista yhdistettä, joista osa aiheuttaa syöpää.
  • Nuuska sisältää jopa 20 kertaa enemmän nikotiinia kuin savukkeet ja aiheuttaa siksi nopeasti voimakkaan riippuvuuden.
  • Keskivertonuuskaajan päivittäinen nikotiiniannos ylittää askin savukkeita päivässä polttavan määrän.
  • Nuuskan käyttö haittaa urheilua, koska se mm. heikentää lihasten verenkiertoa, vähentää lihasmassaa ja -voimaa ja hidastaa palautumista.

Urheilu on hauskaa, nuuska on PEESTÄ ja elämä on ihanaa.